Brezilya'dan dehşet öyküsü: Eşi ve iki çocuğunu 17 yıl zincire vurarak hapsetti

Brezilya'dan dehşet öyküsü: Eşi ve iki çocuğunu 17 yıl zincire vurarak hapsetti
Brezilya'da bir adamın, kendisinden ayrılmak isteyen eşini ve iki çocuğunu 17 yıl eve hapsettiği ortaya çıktı.

Brezilya'da bir kadının, iki çocuğuyla birlikte 17 yıl boyunca 23 yıllık eşi tarafından eve hapsedildiği ortaya çıktı. İsimsiz bir ihbar üzerine söz konusu eve giden polis, anne ile iki çocuğunu ölmek üzereyken buldu.

Olay, Rio de Janeiro kentinin batısındaki Guaratiba bölgesinde yaşandı. Mahalle sakinleri, kadın ve çocukların evde zorla tutulduğunun bilindiğini ama son ihbara kadar yetkililerin herhangi bir adım atmadığını anlattı.

'ÇOCUKLAR ÇOK DAHA KÜÇÜK ZANNEDİLDİ'

G1 haber sitesine göre, kadın ifadesinde eşini terk etmek istediğini ama "Bu evden ancak ölün çıkar" yanıtını alarak çocuklarıyla zorla evde tutulduğunu anlattı. 17 yıldır hapis olan çocukların 19 ve 22 yaşında oldukları, evde zincirlenmiş halde oldukları belirtildi. Yerel basın çocukların çok zayıf olduklarını ve 7-8 yaşında gibi göründüklerini yazdı.

brezilya4.jpg

'ÜÇ GÜN YEMEK VERMEDİĞİ OLDU'

Kadın ifadesinde, eşinin kendilerine bazen üç gün boyunca yemek vermediğini, fiziksel ve psikolojik istismara uğradıklarını söyledi. G1'e konuşan bir mahalle sakini "Çocukları gördüğümüzde bir hafta daha yaşayamayacaklarını düşündük" derken, bir komşu eve gizlice yemek götürmeye çalıştıklarında adamın kadını dövdüğünü ve geçmişte yapılan ihbarların dikkate alınmadığını anlattı.

Polisin yayınladığı fotoğraflarda, evin çok pis olduğu ve neredeyse hiç ışık almadığı görülüyor.

brezilya2.jpg

ÇIĞLIKLARI GİZLEMEK İÇİN MÜZİK AÇIYORMUŞ

Evden yükselen çığlıkları gizlemek için yüksek sesli müzik açması nedeniyle mahallede "DJ" olarak anılan Luiz Antonio Santos Silva isimli adam tutuklandı. Kadın ve çocukları ise hastanede ağır dehidrasyon ve yetersiz beslenme tedavisi görüyor.

brezilya3.jpg

POLİS İÇ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polisin de, ailenin niçin ilk ihbarın geldiği 2020'den bu yana kurtarılmadığı konusunda soruşturma açtığı açıklandı. (Kısa Dalga)

Dünya