Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler
Vizyona giren filmler arasında Penélope Cruz, Antonio Banderas ve Oscar Martinez'in başrollerini paylaştığı “Resmi Yarışma” öne çıkıyor.

Sinema salonlarında bu hafta 9 film vizyona girdi. İşte, ikisi animasyon, 3’ü yerli 9 yapımın detayları…

Resmi Yarışma

resmi.jpg

Penélope Cruz, Antonio Banderas ve Oscar Martinez'in başrollerini paylaştığı “Resmi Yarışma”nın yönetmen koltuğunda Mariano Cohn ve Gastón Duprat oturuyor. Film, iyi bir film yapabilmek için ünlü bir film yapımcısı ile anlaşan zengin bir iş adamının hikâyesini konu ediyor.

Yunus Çocuk

yunus.jpg

Mohammad Kheyrandish'in yönettiği; Türkiye, İran ve Rusya ortak yapımı olan “Yunus Çocuk”, balıklarla birlikte büyüyen bir çocuğun hikâyesini konu ediyor. Seslendirenler ise Burak Sergen, Esra Bilgiç ve Yetkin Dikinciler.

Çakallarla Dans 6

cakal.jpg

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın'ın başrollerini paylaştığı Murat Şeker'in devam filmi “Çakallarla Dans 6”da, ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor.

Buğday Tanesi

bugay-001.jpg

Doğan Ümit Karaca'nın yönettiği; Kutsi, Yeliz Akkaya ve Deniz Arna'nın rol aldığı “Buğday Tanesi”, yaşadığı haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşın mücadele eden milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından esinleniyor.

Vahşi Gece

vahi.jpg

“Vahşi Gece”, Noel akşamı bir grup paralı askerin, zengin bir eve girip insanları rehin almasıyla yaşananları konu ediyor. Tommy Wirkola'nın yönettiği filmde, Davit Harbour, John Leguizamo, Alex Hassell rol alıyor.

Decibel

dec.jpg

“Decibel”, bir stadyuma bomba yerleştirildiğini öğrendikten sonra ailesinin ve masum insanların hayatını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen eski kıdemli Yüzbaşı Do-yeong'un hikâyesini konu ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda In-ho Hwang oturuyor.

Panda ve Sevimli Canavarlar

0334745-jpg-c-310-420-x-f-jpg-q-x-xxyxx-001.jpg

Sean Patrick O'Reilly'ın yönettiği “Panda ve Sevimli Canavarlar”, uzaylılarla mücadele eden bir pandanın hikâyesini konu ediyor. Uzaylılar, süper güçlere sahip olan bir madalyonu ele geçirir. Dünya büyük bir tehlike altındadır. Bu durum üzerine panda ve arkadaşları, dünyayı büyük bir tehlikeden koruyabilmek için uzaylıların diyarına gidip madalyonu almaya karar verir.

Necronomicon Kara Büyüsü

3561081-jpg-c-310-420-x-f-jpg-q-x-xxyxx-001.jpg

Korku türündeki "Necronomicon Kara Büyüsü", tehlikeli bir büyü kitabının neden olduğu olayları konu ediyor. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat