Bülent Arınç'la tokalaşması haber olan Kılıçdaroğlu: Hayata bakışımda el sıkışmamak yoktur

Bülent Arınç'la tokalaşması haber olan Kılıçdaroğlu: Hayata bakışımda el sıkışmamak yoktur
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşması gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu, tokalaşma ile ilgili "Hayata bakışımda el sıkışmamak yoktur" paylaşımı yaptı.

AKP'nin kurucu kadrosunda yer alan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısına katılarak konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla tokalaştı.

Kılıçdaroğlu, vakıftaki konuşmasında "Bu ülkede yaşayan herkesi ben dost olarak kabul ediyorum. Beraberiz, birlikteyiz. Türk Demokrasi Vakfı yeniden ayağa kalktı. Bu tür vakıflara siyaset kurumunun, akademinin, medyanın ihtiyacı var. Biz siyasetçiler bir konu üstesinde istesek de derinleşemeyiz" ifadelerini kullandı.

Arınç'ın da toplantıda "Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" ifadeleri dikkat çekmişti.

"HAYATA BAKIŞ AÇIMDA EL SIKIŞMAMAK YOKTUR"

T24'ün haberini alıntılayan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Hayata bakışımda el sıkışmamak yoktur. Bu tarz nezaketsizlikleri siyasi rakiplerimizde bolca görebilirsiniz ama lütfen, kimse bu tarz hamleleri benden beklemesin. Sayın Arınç ile tokalaştık" paylaşımını yaptı.

Politika