Bülent Ersoy'dan Zeki Müren açıklaması: İntihar etti, kimse aksini söyleyemez

Bülent Ersoy'dan Zeki Müren açıklaması: İntihar etti, kimse aksini söyleyemez
Zeki Müren hakkında açıklamalarda bulunan Bülent Ersoy, "Kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir..." iddiasında bulundu.

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren ile 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programında çarpıcı iddialarda bulundu.

'38 tane hap kullanıyordu'

Ersoy, Müren'in intihar ettiğini öne sürerek "Zeki Müren acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama beni kıskançlığından öldü. 38 tane hap kullanıyordu normalde ama öldüğü gün hiç ilaçlarını almamış. Orada da kalp krizi geçirip öldü" dedi.

Jess Molho se "Ciddi misin?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Jess "Bu haplar neydi efendim?" diye sordu. Diva ise "Evet almadı..." diyerek konuşmasına devam etti:

'Morgdan çıkarttırdım, helallik istedim'

"Kendisini en son öldüğünde gördüm hemen İzmir'e gittim morgdaydı, çıkarttırdım. Oya'yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum 'bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım..."

Ersoy devamında ise "Beni kıskanırdı ailesi açıklama yapıyormuş, zaten görüşmüyorlardı mirastan istifade edemediler" dedi. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat