Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrası tutuklandı

Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrası tutuklandı
Bülent Ersoy'un geçtiğimiz günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde vereceği konser öncesi PCR testleri sahte çıkan 21 müzisyeni için tutukluluk kararı verildi.

KKTC’ye bir otelde konser vermek amacıyla giden ve PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası tutuklandı. Ersoy, orkestrasının suçsuzluğunun ispatlanması için servetini ortaya dökeceğini söyledi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak imzalı habere göre 21 kişilik müzisyen ekibinin, organizatör şirket tarafından verilen PCR testlerinin sahte olduğu gerekçesiyle KKTC tarafından haklarında soruşturma başlatılmış ve ülkeden çıkışları yasaklanmıştı.

Dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada 21 müzisyen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 Ekim’de yeniden hakim karşısına çıkacak olan ekip için alınan bu karar üzerine konuşan Ersoş, "Ekibimi elimden aldılar. Maddi kaybım var. Onun yeri dolar ama manen ne yapacağız? O çocukların kaybını kim ödeyecek. Kim o günlerini geri verecek. Kanunlar çerçevesinde boynumuz kıldan ince ama çocuklar da bu işlerin sahtekârlığını nereden bilsin? O çocukları kelepçeli gördüm ya, servetimi ortaya dökeceğim ve bu işin sonuna kadar gideceğim. Otele dava açıyorum. Maddi-manevi ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

Yaşam