Bursa'da CHP'nin binasına saldırı

Bursa'da CHP'nin binasına saldırı
Bursa’nın Gürsu ilçesinde CHP ilçe binasına yönelik saldırıda ofisin camları kırıldı.

Gürsu'da CHP'nin ilçe binasına dün akşam bir kişi tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Saldırganın yanında getirdiği taşı camı hedef alarak fırlattığı görüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, Facebook hesabından saldırıyı şöyle duyurdu: "İlçe Başkanlığımıza saldırıda bulunan bu kişiyi ve bu anlayışı kınıyorum. Yıkıcı ekonomik sorunların altında nefes alamaz hale gelen insanlarımızın, her türlü ayrımcılığa ötekileştirici dile taviz vermeden bütün kötülüklere rağmen toplumsal barışı, birlikte yaşamı ve dostluğu savunmaya devam edeceğiz. Genel başkanımızın itidalli olacağız düsturuyla herbir komşumuzu sevip sayacak ve mücadelemizi bu yönde büyüteceğiz. Gürsu'muzda ülkemizde komşuluk hukuku çerçevesinde sevgi ve barış içinde yaşayacağız."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi de Twitter hesabından şunları yazdı: “CHP Gürsu İlçe Başkanlığımıza, toplumsal barış ve birlikteliğimizi bozmak isteyen zihniyet tarafından yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Sorumluların adalet karşısında hesap vermesinin ve hak ettikleri cezayı almalarının takipçisi olacağız." (Kısa Dalga)

Gündem