Bursaspor-Diyarbekirspor maçında oyuncular birbirine girdi

Bursaspor-Diyarbekirspor maçında oyuncular birbirine girdi
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Bursaspor ve Diyarbekirspor karşılaşmasında saha karıştı. 81. dakikada oyuncular sahada birbirine girdi.

TFF 2'nci Ligde zor günler yaşayan Bursaspor, bugün 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda Diyarbekirspor'u ağırladı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekipten Yasin'in 25'inci dakikada attığı gol ile 1-0 kapandı.

81. dakikada futbolcular arasında tartışma çıktı

Çekişmeli geçen ikinci yarıda Diyarbekirspor, 81'inci dakikada Bünyamin'in ayağından 2'nci golünü kazandı. Gol sonrası sevincini Bursaspor taraftarlarının bulunduğu tribüne doğru el ve kol işareti yaparak kutlayan Bünyamin ile Bursasporlu futbolcular arasında tartışma çıktı.

Saha içinde arbedeye sarı kart cezası

Taraftarların da tepki gösterdiği oyuncuyu, hakem Burak Taşkınsoy, sarı kart ile cezalandırdı. Maçın uzatma dakikalarında Bursasporlu Çağatay, Bünyamin'e sert müdahalede bulununca, oyuncular arasında tartışma çıktı. İki takım oyuncuları da tartışmaya katılınca, saha içinde arbede yaşandı.

Hakem, olayların durulması için karşılaşmayı durdururken, her iki takımın yedek oyuncuları da saha içinde ve koridorda kavga etti. Çevik kuvvet polisleri, sahada ve soyunma odası koridorunda önlem alırken, hakem Burak Taşkınsoy, 10 dakika aradan sonra yeniden başlattığı maçı bitirdi.

Oyuncular polis kontrolünde soyunma odasına gitti

Karşılaşma sonrası her iki takımın oyuncuları, polis kontrolünde soyunma odasına gitti. (DHA)

İlgili Haberler
Spor