Cadılar Bayramı'nda dev bir solucan olan Heidi Klum: İçinde mahsur kalmaktan korktum

Cadılar Bayramı'nda dev bir solucan olan Heidi Klum: İçinde mahsur kalmaktan korktum
Cadılar Bayramı'nda dev bir solucan kostümü giyen Heidi Klum, "Bunun içinde mahsur kalıp nefes alamamaktan, beni unutmalarından korktum" dedi.

Model Heidi Klum, bu yıl Cadılar Bayramı'nda giydiği ve dikkatleri üstüne çeken solucan kostümü hakkında konuştu. Klum, "Her yere yuvarlanmam gerekiyordu. Eşime 'Lütfen beni yerde yüzüstü bırakıp boğulmama neden olma' dedim çünkü bir noktada hiç hava kalmayacağından endişelendim. Bunun içinde mahsur kalıp nefes alamamaktan, beni unutmalarından korktum" dedi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Cadılar Bayramı'na çok önem veren ve her kostümüyle kendinden bahsettiren Klum, bu yıl devasa bir solucan kılığına girmişti. Klum'un tüm vücudunu kaplayan kostüm, ünlü modelin sadece ağzı, gözleri ve burun deliklerini dışarıda bırakıyordu.

Hazırlık aşaması hakkında Entertainment Tonight'a konuşan Klum, solucan kostümü deneyiminin 'çok tuhaf' olduğunu söyledi. Klum, "Her yere yuvarlanmam gerekiyordu. Eşime 'Lütfen beni yerde yüzüstü bırakıp boğulmama neden olma' dedim çünkü bir noktada hiç hava kalmayacağından endişelendim. Bunun içinde mahsur kalıp nefes alamamaktan, beni unutmalarından korktum. Aklınızdan çılgın düşünceler geçiyor" dedi.

Kostümün iletişim kurmayı güçleştirdiğine de değinen ünlü model, "Kimse sizi duyamıyor, siz de onları duyamıyorsunuz. Her şey çok boğuk" dedi.

Klum, kostümün zorluklarını anlatırken, "İçerisi çok dar ve aşırı sıcak. Duşta gibisiniz. Teriniz damlıyor, damlıyor, damlıyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Kaşınamıyorsunuz, bir şeyi işaret edemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Magazin