Canlı yayında kağıt fırlatarak isyan etmişti: 'Bu kadar ölümlü ders mi olur' diyen Dilara Gönder istifa ettiğini duyurdu

Canlı yayında kağıt fırlatarak isyan etmişti: 'Bu kadar ölümlü ders mi olur' diyen Dilara Gönder istifa ettiğini duyurdu
Show TV Ana Haber Spikeri Dilara Gönder, canlı yayında "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize?" sözleriyle isyan etmişti. Gönder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıcı etkilere sebep olurken, bölgedeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Arama kurtarma ekiplerinin ve yardımların yetersiz olduğuna yönelik depremzedelerden ve bölgedeki siyasilerden çağrılar yapılıyor.

Bölgede yaşananlara çok sayıda tepki gelirken son olarak, Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder, Jeoloji Mühendisi Ziyadin Çakır'ı konuk aldığı yayında yaşananlara isyan etmişti.

“Biz sürekli derslerdeyiz”

Gönder, "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama" sözleriyle önündeki kâğıtları fırlatmıştı.

Gönder şöyle konuşmuştu:

“Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kâğıdı hep boş. İşte buyurun sınav kâğıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kâğıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kâğıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyurun havadan görüntüler.”

Gönder, gösterdiği tepkinin ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda destek almıştı.

İstifa ettiğini duyurdu

Yaşanılanların ardından istifa ettiğini duyuran Sunucu Dilara Gönder; sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim."

Gündem