Çelebi ile Özcan arasında 'AKP'den gelen teklifi kabul etmedim' kavgası

Çelebi ile Özcan arasında 'AKP'den gelen teklifi kabul etmedim' kavgası
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ''Ben Mehmet Ali Çelebi değilim, AKP'den gelen teklifi kabul etmedim'' sözlerine Mehmet Ali Çelebi'den "Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der" yanıtı geldi.

Mehmet Ali Çelebi, CHP'den milletvekili seçilmiş daha sonra istifa edip Memleket Partisi'ne geçmiş oradan da istifa edip AKP'ye katılmıştı. Çelebi'ye rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan takmıştı.

Mehmet Ali Çelebi, bu kez Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile girdiği polemikle gündeme geldi.

"BEN NE MEHMET ALİ ÇELEBİ'YİM NE... BENİM İLKELERİM VAR"

CHP'den 1 yıllığına çıkarılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP'den teklif aldığını ama kabul etmediğini açıklamıştı.

Özcan, ''Her partiye saygı duyuyorum. AKP’nin de aralarında bulunduğu, hemen hemen tüm partilerden ihraç sürecinin başından beri davet aldım ve alıyorum. Fakat en başından itibaren söyledim. Cumhuriyet Halk Partisi, benim yuvam. Buradan ayrılmak istemiyorum. Bir yere gitmek istemiyorum. Hukuken de mücadele edeceğim, siyaseten de mücadele edeceğim. Ben ne Mehmet Ali Çelebi'yim, ne de Arzu Aydın'ım. Benim ilkelerim var. Beni yöneten ilkelerim. Menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Bu partinin içerisinde ısrarla kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğim'' demişti.

ÇELEBİ'DEN YANIT GELDİ

Mehmet Ali Çelebi, Tanju Özcan’a kendisi ile ilgili sözlerinin ardından sosyal medyadan yanıt verdi.

Çelebi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

''Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür."

Politika