Celine Dion olimpiyatların açılışında sahne alacak

Celine Dion olimpiyatların açılışında sahne alacak
Son zamanlarda yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelen Kanadalı şarkıcı Celine Dion'un Olimpiyat açılış töreninde performans sergileyeceği duyuruldu.

Kısa Dalga - Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle sahnelerden uzak kalan 56 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Celine Dion, 26 Temmuz Cuma günü açılışı gerçekleşek olan 2024 Paris Yaz Olimpiyatları töreninde sahne almaya hazırlanıyor.

Variety'nin haberine göre, 22 Temmuz Pazartesi günü Dion, törene kaıtılacağı söylenen Lady Gaga'nın kalacağı Champs-Élysées yakınlarındaki Royal Monceau Oteli'ne geldi.

Ayrıca Dion'un bir şarkı için 2 milyon dolar alacağı söyleniyor.

Celine Dion, Aralık 2022'de nadir görülen nörolojik hastalık "katı kişi sendromu"na yakalandığını öğrenmişti. Dion omuriliğini ve beynini etkileyen hastalıkla geçirdiği bir yılı kapsayan "I Am: Céline Dion" isimli belgeseli 17 yılın ardından tüm detaylarıyla paylaşmıştı.

Dion, nisan ayında verdiği bir röportajda yeniden performans sergileyeceğini belirterek şunları söylemişti: “Bana göre iki seçeneğim var. Ya bir sporcu gibi çok çalışırım ya da kapatırım ve biter; evde kalıp şarkılarımı dinler, aynanın karşısına geçip kendi kendime şarkı söylerim. Ben tepeden tırnağa tüm bedenim ve ruhumla bir sağlık ekibiyle çalışmayı seçtim. Olabileceğimin en iyisi olmak istiyorum. Amacım Eyfel Kulesi'ni tekrar görmek!”

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Dünya