Cem Adrian ve Mark Eliyahu düeti 'Kül', Şubat ayının en çok paylaşılan şarkısı oldu

Cem Adrian ve Mark Eliyahu düeti 'Kül', Şubat ayının en çok paylaşılan şarkısı oldu
Müzik platformu fizy’de geçen ay en fazla İkilem’in ‘Bir Sebebi Var’ isimli parçası dinlenirken Cem Adrian ve Mark Eliyahu’nun düeti ‘Kül’ en fazla paylaşılan şarkı oldu.





Müzik platformu fizy’de Şubat ayında en fazla Derya Bedavacı’nın ‘Affet’ isimli parçası beğenilirken, Cem Adrian ve Mark Eliyahu’nun son zamanların en ilgi gören düeti ‘Kül’ de en fazla paylaşılan parça oldu. Kullanıcılar en fazla İkilem’in ‘Bir Sebebi Var’ parçasını dinlerken, en çok aratılan isim de Ahmet Kaya oldu.

Şubat ayında yine en fazla pop türü parçalar dinledi. Popu rap ve ‘oldies’ kategorileri takip etti. Editörlerin oluşturduğu listeler arasında en çok tercih edilenler şöyle sıralandı:

‘En Yeniler (Yerli)’, ‘En Yeniler (Yabancı)’, ‘Günün Listesi’, ‘90’lar Türkçe Pop’, ‘fizy pop’, ‘fizy rap’, ‘2000’ler Türkçe Rock’, ‘Koş fizy Koş’, ‘#EvdeHayatVar pop’, ‘Tatlı Romantik’.

İstanbul ilk sırada

Şubat ayında fizy’i en çok dinleyen şehirlerin başında İstanbul gelirken onu Konya, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Diyarbakır, Antalya, Kayseri, Samsun takip etti.

(DHA)






 

Yaşam