Cem Küçük: Ekonomi ve emekliler belirleyici oldu

Cem Küçük: Ekonomi ve emekliler belirleyici oldu
Yerel seçimlerin gelen ilk sonuçlarına göre CHP pek çok yerde birinci sıraya ilerlerken iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Küçük "Ekonomi ve emekliler belirleyici oldu" dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin resmi olmayan ilk sonuçlarına göre pek çok il ve ilçede AKP oy kaybına uğrarken, CHP'de dikkat çeken bir yükseliş söz konusu.

İlk sonuçlara gelen yorumlar da dikkat çekti.

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük sonuçları, "Ekonomi ve emekliler belirleyici oldu" diye değerlendirdi.

AKP'li Mehmet Metiner ise CHP'nin önde göründüğü seçim sonuçlarını, "Yanlış hesap sandıktan döner dedim. Kibir budalalarına dikkat dedim. An itibariyle üzgünüm. İnşallah ilerleyen saatlerde tablo değişir" şeklinde değerlendirdi.

Metiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yanlış hesap sandıktan döner dedim. Kibir budalalarına dikkat dedim. Hem kel hem fodul olanlara dikkat dedim. Reis’in kendisine verdiği yetkiyi sahada kötüye kullanan kibir abidelerine dikkat dedim. Sahada gördüklerimi yazdım. An itibariyle üzgünüm. İnşallah ilerleyen saatlerde tablo değişir. İnşallah yanılırım" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem