Cem Yılmaz'dan Boğaziçi tepkisi: Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah!

Cem Yılmaz'dan Boğaziçi tepkisi: Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah!
Cem Yılmaz: “Boğaziçi üniversitesi mezunlar derneği buluşmasını Boğaziçi mezunlar derneğinde yapılmasına Boğaziçi üniversitesi tarafından izin verilmemiş.Böyle de bi dezenformasyon görmedim !! Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah!”

Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının her yıl ekim ayında düzenledikleri ‘Mezunlar Günü Etkinliği'nin’ üniversite yönetimi tarafından izin verilmediği için ilk kez okul dışında yapılmasına olmasına tepki gösterdi.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BUMED), her sene eylül ayında Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenen ‘Mezunlar Etkinliği’ne bu yıl izin verilmediğini açıklamıştı. Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan ancak eğitimini yarım bırakan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla karara tepki gösterdi.

Cem Yılmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Boğaziçi üniversitesi mezunlar derneği buluşmasını Boğaziçi mezunlar derneğinde yapılmasına Boğaziçi üniversitesi tarafından izin verilmemiş.Böyle de bi dezenformasyon görmedim !! Wooow diyoruz ve geçiyoruz ! Hatta oo yeaah!”

Gündem