Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya iddialarına cevap: Salak olmak çok büyük ayrıcalık

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya iddialarına cevap: Salak olmak çok büyük ayrıcalık
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan paylaştığı bir görsel sonrası, eskiden birlikte olduğu oyuncu Serenay Sarıkaya'ya dekolte göndermesi yaptığı iddilarına cevap verdi. Yılmaz "Sosyal medyada kendini komik zanneden bi iki gerizekalı yine kendine bi eğlence bulmuş " diye tepki gösterdi.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın gündem olan dekolteli elbisesinin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın Marty Feldman'ın gözlerinin iki yana baktığı bir görseli paylaşması Sarıkaya'ya gönderme olarak yorumlanmıştı.

Ardından Yılmaz'ın kurabiye paylaşımı da benzer yorumlara neden olmuş, Sarıkaya'nın uvucunda tuttuğu bir muz fotoğrafı paylaşması da Yılmaz'a cevap olarak yorumlanmıştı. Paylaşımlar ve iddialar üzerinden tartışma sürerken, Yılmaz "Bu sizin hayatınız, benim işim var" diyerek noktayı koydu.

cemyilmazkurabiye.jpeg

serenaysarikayamuz.jpeg

Cem Yılmaz, X hesabından şu paylaşımda bulundu: "Sosyal medyada kendini komik zanneden bi iki gerizekalı yine kendine bi eğlence bulmuş ..Nedense benimle bulmuş :) gercekten salak olmak çok büyük bi ayrıcalık, tadını çıkarın ..İlgilenmeyeceğim,bu sizin hayatınız,benim işim var "

Ne olmuştu?

GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak için New York'a giden Serenay Sarıkaya'nın dekolteli elbisesi sosyal medyanın gündemine damga vurmuştu. Ardından Cem Yılmaz'ın Marty Feldman paylaşımı eski sevgilisine gönderme olarak değerlendirilmişti.

"Marty Feldman (R.I.P)" notuyla bir paylaşım yapıp Marty Feldman'ın fotoğrafını yayınlayan ünlü komedyenin bu hamlesinin Serenay Sarıkaya'ya yapılan bir gönderme olarak değerlendirildi.

Yorumlara kapalı şekilde yapılan paylaşım sosyal medyanın da gündemine düşmüş ve kullanıcılar bu paylaşımı "yakışıksız" bulup Yılmaz'a tepki göstermişti.

Yılmaz ise yorumlar sonrası konunun Serenay Sarıkaya'yla alakası olmadığını, göz muayenesine gittiğini ve yapılan kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini söylemişti.

Lazerle gözüne işlem uygulandığını açıklayan Cem Yılmaz, Marty Feldman paylaşımını bu sebeple yaptığını söylemişti. Ancak bu açıklama da sosyal medya kullanıcılarına inandırıcı gelmedi.

Yılmaz bunun üzerine son paylaşımı ile tartışmaya nokta koymuş görünüyor.

(Kısa Dalga)

Magazin