Cemil Tugay: İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz insanlar tarafından yönetilecek

Cemil Tugay: İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz insanlar tarafından yönetilecek
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı, Cemil Tugay, Adnan Menderes Havalimanı'ndan partililere seslendi: "İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz yürekleri temiz insanlar tarafından yönetilecektir."

CHP'nin Dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Cemil Tugay bugün uçakla İzmir'e geldi.

Havalimanında partililer tarafından karşılanan Tugay ilk seçim konuşmasını da yaptı.

"Partim beni bu göreve layık gördü" diyerek teşekkür eden Tugay konuşmasını önceki İzmir belediye başkanlarına da teşekkür etti.

"Gençler bu şehirden gitmek istemeyecek"

Tugay şunları söyledi: "Bundan sonra aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Türkiye yoksullukla işsizlikle mücadele ederken Türkiye'de haklar kaybedilirken biz insanlarımıza daha fazla sahip çıkacağız. Ev sahibi olmayanları ev sahibi yapacağız, iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız.

Biz İzmir'i zenginleştireceğiz kalkındıracağız gençlerimiz artık bu şehirde yaşamak isteyecek bu şehirden başka yere gitmek istemeyecek. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımız bilecek ki İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacaktır ve İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz yürekleri temiz insanlar tarafından yönetilecektir."

"Heyecanımız yüksek içimiz kıpır kıpır"

İzmir için ileriki günlerde projeleri açıklayacaklarını aktaran Tugay şöyle devam etti:

"İnsanlarımıza belediye hizmetlerini ve daha fazla ve daha uygun fiyatlara götürmek için üzerimize düşeni yapacağız. İzmir'i Türkiye'nin en yaşanabilir temiz, düzenli ve refah içindeki şehri yapma yolunda hazırladığımız projeleri önümüzdeki 2 ay boyunca arkadaşlarımızla beraber sizlere birer birer anlatacağız ve göreceksiniz ki bu şehir Türkiye'de herkesin yaşamak istediği bir yer olacak. Aslında zaten öyle bir yer herkes İzmir'e zaten gıpta ile bakıyor. Bu, bugüne kadar İzmir'de Cumhuriyet Halk partililerinin başarısıdır. Bunu, bize çamur atmak için konuşanların aklına sokmak benim boynumun borcu olsun. Heyecanımız yüksek içimiz kıpır kıpır bir an önce sahaya çıkıp halkımızla buluşmak istiyoruz haydi hep birlikte İzmir için daha ileri diyorum" (Kısa Dalga)

Gündem