Çerçioğlu'ndan AKP'ye geçen başkan Özcan'a: Hakkımı helal etmiyorum

Çerçioğlu'ndan AKP'ye geçen başkan Özcan'a: Hakkımı helal etmiyorum
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclisi toplantısında İYİ Parti’den istifa edip AKP’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a tepki gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Meclisi toplantısında; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti’den istifa edip AKP’ye geçmesine tepki gösterdi. Çerçioğlu, “Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Halkın oyu ile değil. Ben o bölgede çalıştığım emeklerimi, hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Belediye Meclisi AKP Grubu Sözcüsü Mustafa Arı, “An itibariyle Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan AKP ailesine katıldı. Katılımından duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Polemik saymazsanız eğer, inandık hakka, güvendik halka; sana da bir yer var, geniş bir halka” dedi.

Bunun üzerine Çerçioğlu, “Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Halkın oyu ile değil. Ben o bölgede çalıştığım emeklerimi hakkımı helal etmiyorum” tepkisini gösterdi. (ANKA)

Politika