CHP'li Bulut'tan Adana operasyonu açıklaması: İktidar her seçim öncesinde bunu yapıyor

CHP'li Bulut'tan Adana operasyonu açıklaması:  İktidar her seçim öncesinde bunu yapıyor
CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yapıla operasyona dair açıklamalarda bulunan Bulut, "İktidar her seçim öncesinde bunu yapıyor. Bekliyorduk ancak hangi belediyeye yapılacağını bilmiyorduk" diye konuştu.

CHP Adana Milletvekili ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyona dair açıklamalarda bulundu. Halk TV'den İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan Bulut, "İktidarın algı operasyonu normalleşti ve her seçim öncesinde yapıyor bunu devletin kurumlarını kullanarak" dedi.

'İktidarın seçim öncesi yaptığı en önemli iş algı'

Bulut şunları söyledi:

"İktidarın seçim öncesi yaptığı en önemli iş algı. Ceyhan Belediyesi'nde de yapılmıştı. 3 gün boyunca abluka altına alınmıştı belediye. Günlerce Adana Ceyhan Belediye Başkanı konuşuldu, 3 ay hapis cezası aldı ancak şu an bu suçlamalar kaldırıldı. Sonradan ortaya çıktı ki tapeleri değiştirmişler. Mahkeme sesin kendisinin dinlenmesini talep edince belediye başkanının hiçbir suçu olmadığı ortaya çıktı. Bu sürekli yapılır hale geldi. İktidarın algı operasyonu normalleşti ve her seçim öncesinde yapıyor bunu devletin kurumlarını kullanarak."

Ne olmuştu?

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye personelinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi.

(Kısa Dalga)

İlgili Haberler
Gündem