CHP adayı Aykut Erdoğdu: Ümraniye'de yüzde 35'i biraz aşan kazanır

CHP adayı Aykut Erdoğdu: Ümraniye'de yüzde 35'i biraz aşan kazanır
CHP'nin Ümraniye'de aday gösterdiği Aykut Erdoğdu, AKP'nin yanı sıra Yeniden Refah ile de yarıştıklarını kaydederek yüzde 35'i aşanın seçimi kazanacağı değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinden CHP Belediye Başkan adayı gösterilen Aykut Erdoğdu, yarışın nasıl geçeceğine dair öngörülerini paylaştı.

İlçede üç partinin yarıştığını söyleyen Erdoğdu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Ümraniye’de AK Parti kadar Yeniden Refah Partisiyle de yarışıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre Ümraniye’de üç Partiden yüzde 35’i biraz aşan seçimi kazanacak gibi görünüyor."

"Şu an için Ümraniye’de başa baş bir yarışın içindeyiz"

Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim" diyen Erdoğdu, "Önümüze gelen anketlere göre şu an için Ümraniye’de başa baş bir yarışın içindeyiz"

Erdoğdu, aday gösterildiğinde yaptığı ilk açıklamada "Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim. Önümüze gelen anketlere göre şu an için Ümraniye’de başa baş bir yarışın içindeyiz" demişti.

Ümraniye'de 31 Mart 2019 yerel seçimlerde şu sonuçlar alınmıştı: AKP yüzde 54,57, CHP yüzde 37,51, Saadet Partisi yüzde 3,7, HDP yüzde 2,32. (Kısa Dalga)

Politika