CHP Kars Milletvekili Alp: 28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek

CHP Kars Milletvekili Alp: 28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek
CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, mazbatasını aldıktan sonra Kars Belediyesi önünde “Kars halkı şahidim olsun. 28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek. Halkın iradesi ne ise tecelli edecek, bu kayyum buradan gidecek. Kars halkına söz veriyorum” dedi.

CHP'nin 21 yıl sonra Kars'tan milletvekili seçilen İnan Akgün Alp, mazbatasını aldı.

Alp, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve partilerle birlikte kayyum yönetimindeki Kars Belediyesi önünde açıklama yaptı.

Alp, "Baskı ve şiddet nereden gelirse gelsin diz çökmeyeceğiz, seçim meydanlarında haykırdığımız gibi eyvallah etmeyeceğiz. Bizi bölmek ayrıştırmak, kutuplaştırmak istiyorlar, biz inadına barış diyeceğiz, inadına kucaklaşma diyeceğiz" dedi.

İkinci tura daha iyi hazırlık yapacaklarını söyleyen Alp, Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunda kullanılmayan oyları sandığa taşıyacaklarını ifade etti.

Alp, “Kars halkı şahidim olsun. 28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek. Halkın iradesi ne ise tecelli edecek, bu kayyum buradan gidecek. Kars halkına söz veriyorum” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem