CHP lideri bakanlığı suçladı, 'istismar dosyası'nda operasyon istedi

CHP lideri bakanlığı suçladı, 'istismar dosyası'nda operasyon istedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 yaşındaki çocuğa istismar edilmesine ilişkin, "Bu devlet ayağa kalksın! Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor!" dedi.

Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G'yi 6 yaşındayken evlendirdiği ve çocuğun uzun yıllar istismara maruz kaldığı ortaya çıkmış, daha sonra dava açılmıştı.

CHP lideri, bugün Adalet Bakanlığı'na partisinin vekillerini de yanına alarak yürümüştü.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Twitter hesabından şunları kaydetti: "Günlerdir kendimize gelemiyoruz. 6 yaşında bir bebeğe sistematik tecavüz edildi. Daha süt kokuyordu evladımız. Aile Bakanı, 2 yıldır meseleyi bildiklerini itiraf etti. Anlıyoruz ki Adalet Bakanlığı, tertibi gördüğü halde operasyon emri vermedi. Bu organize kötülüktür.

Bu operasyon yapılmadığı sürece, gerginlik artacak. Kızımıza seslenmek istiyorum: Yanındayız, hepimiz senden yanayız. 84 milyon, genci, yaşlısı, inançlısı, inançsızı, dindarı, ateisti hepimiz senin yanındayız kızım. Başı açığı, kapalısı, tüm gençler seninledir kızım! Bu devlet ayağa kalksın! Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor!" (Kısa Dalga)

Gündem