CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal'i Twitter profiline ekledi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal'i Twitter profiline ekledi
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi için kullandığı "Bay Kemal" hitabını sosyal medya hesabının profil kısmına ekledi. Kılıçdaroğlu, bugün Balıkesir Milletin Sesi mitinginde "Bay Kemal olmak kolay değil" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarında kendisine 'Bay Kemal' diye seslendiği hitabı ekledi.

"BAY KEMAL OLMAK KOLAY DEĞİL"

Kılıçdaroğlu bugün Balıkesir'de düzenlenen "Milletin Sesi Mitingi"nde "Bay Kemal olmak kolay değil, söz verdin mi yapacaksın, Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin, adaletli olacaksın" ifadelerini de kullanmıştı.

"BAY KEMAL OLMAK İÇİN BÜTÜN HAYATIMI VERDİM"

CHP lider Kılıçdaroğlu'nun kişisel Twitter hesabındaki biyografi kısmında "Gençlerin demokrat amcası" ifadesi yer alıyordu.

Kılıçdaroğlu, Balıkesir mitinginde konuşmasından 'Bay Kemal'li bölüm şöyle:

"Bay Kemal olmak için bütün hayatımı verdim, Bay Kemal sıradan bir olay değil; Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin, adaletli olacaksın.

Gençler var aramızda, üniversiteler açılacak, sınav sonuçları çıktı. Bir yıl içinde, bu ülkede yurt sorunu kalmayacak. Bir yıl içinde bitireceğiz. 20 yılda yapamadılar. Bay Kemal olmak kolay değil, söz verdin mi yapacaksın, tuttuğunu koparacaksın.

Türkiye zengin bir ülke. Acımasızca iktidar sahipleri tarafından soyulan bir ülkeyiz. Soygunu bitireceğiz.

Kul hakkı yiyenden hesabını soracağız. Beş yerden maaş alma devrini bitireceğiz. Bay Kemal'in felsefesi iktidar olduğunda halka hesap vermeyi namuslu bir görev olarak kabul etmesidir."

Politika