CHP'de gece mesaisi: Adaylar belirlendi, Hatay'da değişiklik yok

CHP'de gece mesaisi:  Adaylar belirlendi, Hatay'da değişiklik yok
CHP'de gece boyu süren toplantıların ardından resmi bir açıklama yapmasa da adayları belirledi. Hatay adaylarında değişikliğe gitmedi,, 4 büyükşehir ve 10 ilçenin daha başkan adaylarını ise belirledi. Çankaya adaylığı için Hüseyin Can Güner, Kadıköy için Mesut Kösedağ ve Ümraniye için Aykut Erdoğdu isimleri Parti Meclisi'nde kabul edildi.

Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP'nin ikinci MYK toplantısı gece b oyu sürdü.

Hatay adaylında değişikliğe gidilmezken, 4 büyükşehir ve 10 ilçenin daha başkan adayları belli oldu.

Hüseyin Can Güner, Çankaya adaylığı için MYK'den geçerek Parti Meclisi'nde kabul edildi. Kadıköy için Mesut Kösedağ'a onay veren MYK, Ümraniye için ise Aykut Erdoğdu'nun ismini Parti Meclisi'ne sundu ve her iki isim de kabul edildi.

CHP'nin aday belirleme süreci devam ederken, İstanbul'un 7 ilçesindeki adaylar da açıklandı. Bu ilçelerde aday olan isimler şöyle:

Bakırköy: Ayşegül Ovalıoğlu
Kağıthane: Tonguç Çoban
Adalar: Ali Ercan Akpolat
Kadıköy: Mesut Kösedağ
Sarıyer: Oktay Aksu
Avcılar: Utku Caner Çaykara
Ümraniye: Aykut Erdoğdu
CHP'nin Urfa Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmadığı, DEM Parti ile "Kent uzlaşısı" çerçevesinde Urfa'da aday belirlenmeyeceği ifade edildi. Bu kararla Urfa, CHP'nin aday çıkarmadığı tek büyükşehir oldu. (Kısa Dalga)

Gündem