CHP'li Emir ile AKP'li Varank sosyal medyada tartıştı: Utanmanız yok bari yalan söylemeyin

CHP'li Emir ile AKP'li Varank sosyal medyada tartıştı: Utanmanız yok bari yalan söylemeyin
AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma ziyaretine ilişkin konuşan CHP'li Murat Emir'e "189 kişilik uçağı kapatıp 70 kişi uçurmanın adı da ekonomi değil, düpedüz israftır. Utanmanız yok bari yalan söylemeyin!" diyerek yanıt verdi.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ile AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medyada tartıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecileri Roma'ya götürmesine ilişkin Meclis'te yaptığı konuşmayı paylaşan CHP'li Emir'e AKP'li Varank yanıt verdi.

Emir, konuşmasında "Ekrem İmamoğlu Roma’ya giderken, AKP’liler gibi yandaş gazetecileri seçip götürmedi. 37 bağımsız gazeteciyi seçti ve özel uçakla değil, THY’den ekonomi bileti alınarak gidildi. Orada, 2036 yılı Paris Olimpiyatlarının İstanbul’da yapılması için bir adım atıldı. İstanbul’u bir dünya, kültür, spor başkenti yapmaya çalışıyor. Bu övünülmesi gereken bir başarıdır" dedi.

Varank, Emir'in konuşmasını alıntılayarak "Murat bey genel başkanınını gözlükten kurtaracağına önce kendi at gözlüklerinden kurtulsaymış… Milletin kürsüsünden milleti aldatmaya utanmıyor musunuz? “Charter seferi” tarifeli değil, özel uçuştur. Günde 15 tarifeli seferin olduğu Roma'ya özel uçakla gitmek savurganlıktır. 189 kişilik uçağı kapatıp 70 kişi uçurmanın adı da ekonomi değil, düpedüz israftır. Utanmanız yok bari yalan söylemeyin!" ifadesini kullandı.

Politika