CHP'li Gürsel Tekin, Elon Musk'ı göreve davet etti: Halil Konakcı'dan ilginç 'epilasyon' dilekçesi

CHP'li Gürsel Tekin, Elon Musk'ı göreve davet etti: Halil Konakcı'dan ilginç 'epilasyon' dilekçesi
Kadınlara yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken imam Halil Konakcı'nın CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e açtığı davada ilginç bir dilekçe sunuldu.

CHP'li Gürsel Tekin, Halil Konakcı'nın kendisine açtığı davada sunulan dilekçeyi Twitter hesabından paylaştı.

Tekin, "Kadınlara, milletvekillerine ve millete hakaret eden Halil Konakçı bana dava açmış" derken, dilekçede bir cümlenin dikkatini çektiğini ifade etti.

gursel-tekin-dava.jpg

Tekin, "Kendisi attığımız tweetler yüzünden lazer epilasyon yaptırırken beklediği sonucu alamamış, acı ve ıstırap çekmiş. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun" ifadesini kullandı.

CHP'li vekil sözlerini şöyle sürdürdü: "Umarım yakın zamanda tweetlerin lazer epilasyon işlemini nasıl etkilediğini de açıklar. Elon Musk açısından da bilim camiası açısından da önemli bir gelişme olur. Lazer epilasyon yaptıran özellikle kadınlar da istifade eder. Bu büyük 'tehdit' de ortadan kalkar. Ufak bir not: Avukatların azil işlemi twitterdan değil noter kanalıyla yapılır. Sonra büyük acı ve ıstıraba neden olmasın diye belirtmek istiyorum. Hukuk Muhakemeleri Kanunu var. Kendini her kanunun üstünde görenleri de bağlar." (Kısa Dalga)

Gündem