CHP'li Gürsel'in ziyaret ettiği Elazığlı seçmen: AKP'ye oy veriyordum, bundan sonra tövbeler olsun

CHP'li Gürsel Erol’un Elazığ’da ziyaret ettiği köyde konuşan bir emekli, "AK Parti’ye oy veriyordum ama şu anda pişmanım… Ama bundan sonra tövbeler olsun. Bıktım artık, yeter" diye tepki gösterdi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Gezin Plaj köyünü ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’ı kalkınmada öncelikli pilot il yapacağı sözünü anımsatan Erol, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ Ticaret Lisesi’ni birincilikle bitiren bir öğrenci. Elazığ’a karşı özel bir ilgisi var ve iktidar olduğumuzda, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yaptığımızda, Elazığ’ı kalkınmada öncelikli pilot il ilan edeceğiz. Yani bu bölgede öncelikli il olarak Elazığ değerlendirilecek ve Elazığ’ın sorunlarıyla ilgili çözümleri bizler iktidar olmadan önce anlatacağız" dedi.

'NASIL OY VERMİŞİM?'

Emekli Kemal Kuruyer ise Erol’a AKP’ye oy verdiğini söyleyerek şöyle konuştu: “AK Parti’ye oy veriyordum, ama şu anda pişmanım. Çünkü bu yapılanlar, edilenler hepsi bence göstermelik. Yalanla, dolanla bu iş olmuyor. İcraat isterim, icraat. Yani ben bakıyorum şu anda, nasıl oy vermişim, nasıl olmuş. 20 yıldır üye olmadığım halde beni üye yaptılar. Şu anda devamlı üyeyim, bana mesajlar geliyor. Ama bundan sonra tövbeler olsun. Bıktım artık, yeter." (ANKA)

Politika