CHP’de kavga: Milletvekili Mahmut Tanal, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a yumruk atmaya çalıştı

CHP’de kavga: Milletvekili Mahmut Tanal, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a yumruk atmaya çalıştı
Gazeteci Altan Sancar’ın iddiasına göre, CHP kurultayı için Meclis Genel Kurulu’nda imza toplanması üzerine başlayan sözlü tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. CHP’li Mahmut Tanal, grup başkanvekili Ali Mahir Başarır’a hakaret ederek yumruk atmaya çalıştı.

Gazeteci Altan Sancar, CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın, grup başkanvekili Ali Mahir Başarır’a hakaret ederek yumruk atmaya çalıştığını iddia etti.

Sancar’ın sosyal medya hesabı X’de dile getirdiği iddiaya göre, CHP kurultayı için Meclis Genel Kurulu’nda imza toplanmasına Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Whatsapp grubunda itiraz etti. Bunun üzerine CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’ın, Başarır’a yönelik fiziki müdahalede bulunduğu ve hakaret ettiği ileri sürüldü.

İmza toplandığı bilgisinin ortaya çıkması üzerine CHP’den bazı isimler ve Başarır, “Genç ve yeni vekiller kendilerini baskı altında hisseder” diyerek itiraz etti. Whatsapp grubundaki yazışmaların basına sızmasını da gösteren Başarır’a ve ailesine yönelik ağır ifadeler kullandığı ileri sürülen Tanal’ın, Başarır’ın göğsüne yumruk salladığı iddia edildi.

Tartışma, partililerin araya girmesi ile sona erdi.

Mahmut Tanal ve Ali Mahir Başarır, iddialarla ilgili açıklama yapmadı. (Kısa Dalga)

Gündem