CHP'li Özel: "İş Bankası'nda şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır"

CHP'li Özel: "İş Bankası'nda şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır"
Sedat Peker'in İş Bankası'na atanan Ekrem Güler'le ilgili iddiaları sonrasında CHP'li Özel bir açıklama yaptı: "İş Bankası'nda Suçişleri Bakanı'nın şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır."

Sedat Peker, Twitter’dan dün yaptığı paylaşımda bu kez CHP’ye soru yöneltti. Peker, İçişleri Bakanı Soylu’nun koruma müdürü olan Ekrem Güler’in emekli olduktan sonra İş Bankası’nın baş danışmanı olduğunu öne sürdü. Tweet’inde Güler’in “Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline çökme ekibi içinde” olduğunu iddia eden Peker, “CHP yetkilileri, siz İş Bankası’nın yasal hissedarı değil misiniz? Bu kişinin finans konusunda nasıl bir dehası var ki o göreve atanıyor?” diye sormuştu.

Peker'in paylaşımları sonrası CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özel, ''İş Bankası'nda Suçişleri Bakanı'nın şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır. Bu ismin nasıl göreve başladığı derhal açıklanmalıdır! Atamızın hisselerini temsil ettiğimiz, gözümüz gibi sakındığımız, tek kuruşuna dokunmadığımız İş Bankası'nın üzerine gölge düşürtmeyiz!'' ifadelerini kullandı.

Gündem