CHP'li Özkan: Erdoğan büyüme masalları anlatırken, artan yiyecekleri insanlar topluyor

CHP'li Özkan: Erdoğan büyüme masalları anlatırken, artan yiyecekleri insanlar topluyor
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana’da miting yaptığı alanda yurttaşların polis noktasındaki kumanyaları topladığı bir video paylaşarak, "Erdoğan'ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez" dedi. (GÖRÜNTÜLÜ)

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana’da miting yaptığı alanda yurttaşların polis noktasındaki kumanyaları topladığı bir video paylaşarak, "Erdoğan'ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez" dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana'da miting yaptığı alandan bir video paylaştı.

Videoda, Erdoğan’ın büyüme oranları üzerine bir konuşma yaptığı sırada vatandaşların polis arama noktasında bulunan kumanyaları topladığı görülüyor.

Özkan, bu videoyu "Erdoğan'ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez" mesajı ile paylaştı.




(ANKA)

Gündem