Yaşlı kadın Erdoğan'ın yüzüne söyledi: "Açım ben, açım"

Yaşlı kadın Erdoğan'ın yüzüne söyledi: "Açım ben, açım"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yer aldığı bir videoyu paylaştı. Videoda bir kadın, Erdoğan'a "Açım ben, açım" diye seslendi. CHP'li Özkan, "Saraya taşınınca yoksulluğun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan Cumhurbaşkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?" dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yer aldığı bir videoyu paylaştı. Videoda bir kadın, Erdoğan'a "Açım ben, açım" diye seslendi. CHP'li Özkan, "Saraya taşınınca yoksulluğun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan Cumhurbaşkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?" dedi.


Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu, bir grup yurttaşla görüştüğü görülüyor. Daha sonra bir kadın, oğlunun askerden geldiğini, kendisinin de ameliyatlı olduğunu belirterek, Erdoğan'a, "Açım ben, açım" diye seslendi.

Görüntüleri paylaşan CHP'li Özkan, "Saraya taşınınca yoksulluğun sesini duymaz oldu. Açım diyeni duymayan Cumhurbaşkanı olur mu? Milleti açken sarayda tok yatılır mı?" dedi.


ANKA

Gündem