CHP'li Tanrıkulu: "AKM açılışına katılıcaklar için Külliye ya da Vahdettin Köşkü'nden PCR testi şartı"

CHP'li Tanrıkulu: "AKM açılışına katılıcaklar için Külliye ya da Vahdettin Köşkü'nden PCR testi şartı"
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, AKM açılışına katılmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi veya Vahdettin Köşkü'nden başka yerde verilecek PCR testi geçerli değil mi?" ifadelerini kullandı.

Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) 29 Ekim’deki açılış törenine katılmak için davetlilerin Cumhurbaşkanlığı'nda ya da İstanbul’daki Vahdettin Köşkü’nde PCR testi yaptırması gerektiği belirtildi. Twitter hesabından, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı davetiye ile törene katılım için yapılan yazışmayı paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "AKM'nin açılışı 29 Ekim'de olacak ve gelen davetiye bu. Bu açılışa katılmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi veya Vahdettin Köşkü'nden başka yerde verilecek PCR testi geçerli değil mi? Neden bu şekilde uygulama gereği duydunuz?"

Tanrıkulu’nun paylaştığı mesaja göre, davetiye ile ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Katılım durumunu buradan ya da davetiyedeki lcv numarasından 25 Ekim tarihine kadar belirtmeniz müsterhamdır. Ek olarak Ankara’da CB Külliyesi’nde ya da İstanbul Vahdettin Köşkü’nde etkinlikten bir gün önce olacak şekilde PCR test verilmesi gerekmektedir.”

Gündem