CHP'liler İnce'nin görüşme sonrası tavrına şaşırmış

CHP'liler İnce'nin görüşme sonrası tavrına şaşırmış
CHP'lilerin, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmesinin ardından takındığı tavra şaşırdığı belirtildi.

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir diğer aday Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi dün partisinin genel merkezinde ziyaret etmişti.

CHP liderinin İnce'den adaylıktan vazgeçmesini isteyeceği öne sürülmüştü.

İnce, görüşmenin ardından kameralar önünde Kılıçdaroğlu'na "Hoşgeldiniz, güle güle" derken, adaylığı için "Döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz" ifadesini kullandı.

CHP'liler şaşırmış

Habertürk yazarı Sevilay Yılmaz, dün akşam tv100 canlı yayınında görüşmeye dair elindeki kulis bilgileri aktardı.

Yılman, görüşmeye dair şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu ‘Halil İbrahim sofrası’ vurgusu yapıyor ve ‘Çok önemli bir dönemeçteyiz, tarihi bir seçim, gün birlik olma günü, bu sofranın büyümesi lazım’ diyor, Muharrem Bey de ‘Evet, çok kritik bir seçim’ diyor, hatta ‘Bu son seçim’ deniliyor.

Muharrem İnce, bu konuşmalara katılıyor, destek veriyor. Sonra Kılıçdaroğlu ve kurmayları ayrılmak için ayağa kalkıyor. Onlar da Muharrem Bey’in çıkıştaki tavrına şaşırmışlar. Sanıyorum İnce net bir teklif bekliyordu ama böyle bir teklif yapılmamış." (Kısa Dalga)

Politika