CNN Türk muhabirine deprem bölgesinde canlı yayında saldırı: 'Çekme demedim mi'

CNN Türk muhabirine deprem bölgesinde canlı yayında saldırı: 'Çekme demedim mi'
Deprem bölgesi Adıyaman'da arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarını aktaran CNN Türk ekibine canlı yayında bir vatandaş "Çekme demedim mi?" diyerek saldırdı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından depremin yıkıcı etkilerinin yaşandığı illerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bölgede yaşananları aktarmak için pek çok gazeteci, deprem bölgelerinde bulunuyor.

CNN Türk ekranlarında Semiha Şahin ve Meltem Bozbeyoğlu'nun yaptığı yayında Adıyaman'dan canlı olarak bağlanan muhabir Serdar Er, bölgedeki arama-kurtarma çalışmalarını aktardığı sırada bir kişinin saldırısına uğradı.

Serdar Er'in arkasından gelen depremzede "Ben sana çekme demedim mi" diyerek saldırmaya başladı. CNN Türk, canlı yayın bağlantısını kesti.

Semiha Şahin, Serdar Er'in saldırıya uğramasının ardından "Hiç yaşanmasını istemediğimiz bir görüntüyle karşı karşıya kaldık. Serdar Er'le hemen bağlantı kurduk, iyi. 'Bunu anlayabiliyorum' dedi" ifadelerine yer verdi.

Şahin, şöyle devam etti:

Sahadaki bütün basın mensubu arkadaşlar çok zor bir iş yapıyor. Onların sayesinde nerde ne eksik, ne yaşanıyor onları nokta atışı öğreniyoruz. Aslında bir kamuoyu görevi yapıyor onlar. Buradan çok rica ediyoruz lütfen sadece biraz daha hoşgörü, sabır. Ne olur izin verin arkadaşlarımız işlerini yapmaya devam etsinler. Onlar da çok zor şartlar altında çalışıyorlar." (Kısa Dalda)

Gündem