CNN Türk’te Hande Fırat ve Melik Yiğitel, İmamoğlu ve Akşener’in sarılma anını canlandırdı

CNN Türk’te Hande Fırat ve Melik Yiğitel, İmamoğlu ve Akşener’in sarılma anını canlandırdı
İBB Başkanı İmamoğlu hakkındaki kararın açıklanmasından sonra kendisini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sarılması, CNN Türk’te “temsil” edildi. Hande Fırat ve Melik Yiğitel’in, İmamoğlu ile Akşener’i “samimiyetsiz buldukları”nı göstermek için “canlandırdıkları” sarılma görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararının açıklanmasından sonra kendisini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sarılmaları, CNN Türk’te yayınlanan “Gece Görüşü”nde “temsil” edildi. Programın sunucusu Hande Fırat ve konuk gazeteci Melik Yiğitel’in, İmamoğlu ile Akşener’i “samimiyetsiz buldukları”nı göstermek için “canlandırdıkları” sarılma görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nin İmamoğlu kararını açıklamasından sonra ilk geçmiş olsun ziyaretinde bulunanlardan biri de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmuştu. İktidara yakın medya Akşener ile İmamoğlu’nun geçmiş olsun dileği için sarılmalarını hedef almıştı.

CNN Türk’te yayınlanan “Gece Görüşü” programı da Akşener’in, İmamoğlu’nu ziyaretini konu etti. Programa katılan gazeteci Melik Yiğitel İmamoğlu ile Akşener’in sarılmasını “samiyetsiz bulduğu”nu söylerken Fırat da gerçek üzülme sarılmasının nasıl olacağını sordu. Yiğitel de “göstereyim” diyerek yerinden kalkıp Fırat’a sarıldı ve Fırat’ın başını omzuna koydu. Bu sırada programa katılan diğer konuklardan birinin “yapma” diye uyardığı, Yiğitel’in “niye yapmayayım” diyerek temsilini sürdürdüğü görüldü.

Bu sırada görüntüde; Fırat'ın, makyajının Yiğitel'in kıyafetine bulaşmasından dolayı rahatsız olup silmeye çalışırken, Yiğitel, "olsun" diyerek yerine oturduğu ve stüdyoda gülüşmelerin olduğu görüldü. (Kısa Dalga)

Gündem