Cristiano Ronaldo'nun bir çocuğun telefonunu kırdığı görüntüler viral oldu

Cristiano Ronaldo'nun bir çocuğun telefonunu kırdığı görüntüler viral oldu
İngiltere, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bir taraftarının telefonunu kırmasını konuşuyor. Ronaldo, görüntülerin sosyal medyada viral olmasından sonra özür diledi.

Manchester United'ın forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımının Everton karşısında 1-0 yenilgiye uğradığı maçın ardından soyunma odasına dönerken, bir taraftarın cep telefonunu kırdı. İngiliz basını taraftarın çocuk yaşta olduğunu yazarken, görüntülerin viral olması sonrasında Ronaldo'dan özür geldi.

'GENÇLERE ÖRNEK OLMALIYIZ'

Ronaldo, takımının Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını azaltan maçın ardından yaşanan olay hakkında şöyle dedi: "Şu an karşı karşıya olduğumuza benzeyen zorlu durumlarda duygularla baş etmek hiçbir zaman kolay değildir. Buna rağmen, her zaman saygılı ve sabırlı olmalıyız, bu güzel oyunu seven gençlere örnek olmalıyız" dedi.

OLD TRAFFORD'DA MAÇA DAVET ETTİ

Portekizli futbolcu, "Öfke patlamam için özür dilemek istiyorum ve eğer mümkünse, bu destekçimizi bir fair play ve sportmenlik örneği olarak Old Trafford'da bir maç izlemeye davet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

MANCHESTER UNITED: POLİSLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Manchester United'dan yapılan açıklamadaysa, kulübün olaydan haberdar olduğu ve herhangi bir polis soruşturmasında işbirliğine açık olduğu belirtildi. (Kısa Dalga)

Spor