Cübbeli Ahmet'ten Yeniden Refah'a destek, Saadet'e eleştiri

Cübbeli Ahmet'ten Yeniden Refah'a destek, Saadet'e eleştiri
'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü, 14 Mayıs seçiminde Yeniden Refah Partisi'ni desteklediklerini söyledi.

Cumhur İttifakı'na destek veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmud Ünlü’yü evinde ziyaret etti.

Ahmet Mahmud Ünlü, Erbakan'ın kendisini daha önce iki kez ziyaret ettiğini, bu nedenle son ziyaretinin seçime yorulamayacağını kaydetti.

Ünlü, "Fatih Bey önümüzdeki dönemlerde vatanımıza çok hayırlı hizmetler yapacak inşallah" diyerek desteğini ilan etti.

Ünlü, 'Saadet Partisi’nin Milli Görüş’ün içini boşalttığını' savunarak “Ben onlara milsiz görüş diyorum. Neyse ki Fatih Bey bu hizmetin başına geçti. Babasının yolunda gidiyor. Görüyorsunuz şimdi Saadet'in birleştiği kişileri…" dedi.

Saadet Partisi'nin 'Milli Görüş’e de adil düzen fikrine de hıyanet ettiğini' öne sürdü.

Erbakan ise partilerini üye sayısı ve seçmen desteğiyle 'kritik parti' haline getirdiğini belirterek Millet İttifakı'na 'PKK'nın ve LGBTİ lobilerinin destek verdiği' iddiasını yineledi.

Erbakan, 'doğu ve güneydoğudaki özerkliği önlemek için Cumhur İttifakı'nda yer aldıklarını kaydetti.

'Ailenin korunmasının kendileri için bir beka meselesi' olduğunun altını çizen Erbakan, 'ailenin korunması ve İlahiyat fakültelerindeki Ehli Sünnete aykırı sapkın akımların engellenmesi için' Meclis'te çalışma yapacaklarını belirtti. (DHA)

Politika