Cübbeli, Van'da yaşananları eleştiren HÜDA PAR'lı Ramanlı'yı hedef aldı

Cübbeli, Van'da yaşananları eleştiren HÜDA PAR'lı Ramanlı'yı hedef aldı
Cübbeli Ahmet, Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın mazbatasının AKP adayına verilmesini eleştiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı'yı "Terör sevicilere lanet olsun" diye hedef aldı.

Van'da seçimi büyük bir farkla kazanan DEM Parti'nin adayı Abdullah Zeydan'ın il seçim kurulu tarafından verilen karar ile mazbatasının AKP'nin adayına verilmesine tepkiler sürerken Cübbeli de tartışmalara dahil oldu.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen İsmailağa cemaatininin medyatik yüzü Ahmet Mahmut Ünlü, HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Genel Başkan yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı'yı hedef aldı.

Ramanlı zeydan kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Van Büyükşehir Belediyesi seçimi yapıldıktan sonra kazanan adaya mazbatanın verilmemesi, halk iradesinin gasp edilmesidir. Aday olma niteliği yok idiyse YSK neden adaylığını kesinleştirdi?

Ali Cengiz oyunlarıyla koltuk kapmak, siyasetin düşebileceği en dip çukurdur."

Ramanlı'nın bu paylaşımının ekran görüntüsünü sosyal medya hesabı X'ten paylaşan Cübbeli "Hüdapar hakkındaki görüşümüz de maalesef doğru çıktı. Terör sevicilere yazıklar olsun." dedi. (Kısa Dalga)

Gündem