Yeniden Refah'ta Murat Kurum rahatsızlığı: Kanal İstanbul yeter

Yeniden Refah'ta Murat Kurum rahatsızlığı: Kanal İstanbul yeter
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Murat Kurum'un AKP'den aday gösterilmesine "Biz Murat Kurum'u deprem döneminde de gördük" dedi.

İBB adayı olarak ilan edilen Kurum'un isminin dahi kendileriyle paylaşılmadığını iddia eden Aydal, "Kanal İstanbul beka sorunumuzdur bizim. Bu sebep bile Murat Kurum'un İBB başkanı olmaması için yeterlidir" ifadelerini kullandı.

Halk TV'de yayınlanan 'Perdenin Önü Arkası' programının konuk oldu. Siyaset gündemine dair açıklamalarda bulunan Aydal, "Erdoğan, Yeniden Refah’ı arka bahçesi gibi görmeye çalıştı. Ortada uzlaşma niyeti yoktu" dedi.

Kurum'un İBB adaylığı için Emine Erdoğan'ın etkisi olduğunu dile getiren Aydal, "Biz Murat Kurum'u deprem döneminde de gördük" dedi. AKP'nin hiç olmadığı kadar sıkıntı içerisinde olduğunu söyleyen Aydal, "Aday bile bulamıyor. Dikkatinizi çekmiştir en sıkıntılı şehirlerde bile eski adaylarını yeniden gösterdi" ifadelerine yer verdi.

Aydal şöyle devam etti:

"Şimdi AKP hiç olmadığı kadar sıkıntıda aday bile bulamıyor. Dikkatinizi çekmiştir en sıkıntılı şehirlerde bile eski adaylarını yeniden gösterdi. Bunlardan en dikkat çekenlerinden biri Kocaeli. Tahir Büyakın iki metro vadetmiş ikisi de yok. Temiz hava demiş her gün zehir soluyoruz. Temiz su vaad etmiş sular pis. Tramvay yapacağım demiş bir tanesi bile bitmemiş. Bütün bu olmazlar içinde bile aynı kişiyi aday yapıyorsa AKP çok çaresiz demektir. Ankara, İstanbul ve İzmir'i kaybedince de kendisini yenilmiş sayacak." (Kısa Dalga)

Gündem