Cumhurbaşkanı danışmanı Saral'dan İmam Halil Konakçı'ya destek: Yüzde yüz yerli

Cumhurbaşkanı danışmanı Saral'dan İmam Halil Konakçı'ya destek: Yüzde yüz yerli
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, hakkında soruşturma açılan imam Halil Konakçı için "Her daim yanındayız' paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sosyal medyadaki paylaşımlarına ilişkin inceleme başlattığı Halil Konakçı hakkında sosyal medya platformu X'te değerlendirmede bulundu.

"Yüzde yüz yerli"

Saral, "Yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakçı Hocaefendi'ye O'nun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız" diyerek Diyanet İşleri Başkanlığı'na seslendi.

Saral'ın sosyal medyada yaptığı açıklamanın tam metni:

resim-2023-08-15-191550496.png

"Diyanet İşeri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; Bazı ağzı ve kalbi bozuk insanların ifadelerini şahit tutarak söylemediği sözlerden dolayı imanına, vatanına ve bayrağına meftun olan yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakçı Hocaefendi'ye O'nun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız. Aksi halde böyle yapmakla Halil Konak'çı hocalarımızı töhmet altında bırakırsınız. Bozacının şahidi şıracıdır, karnından konuşan ve asla bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konak'çının her daim yanındayız." (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem