Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımlarının altında hep AK Parti’nin imzası bulunuyor. Ş Bu lezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım. Ailenin direği anne.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6’ncı olağan il kadın kolları kongrelerinde de konuştu. Erdoğan,  kadın hareketi ve Boğaziçi eylemleriyle ilgili şunları söyledi:

"Türkiye’de kadınları yok sayan, görmezden gelen, kadınların gücünü harekete geçiremeyen bir siyaset başarıyla ulaşamaz. Biz samimiyeti her konuda olduğu gibi kadınları siyasetin merkezine yerleştiriyoruz. Siyasi hayatımızın her döneminde hanımların hakkettikleri tüm kademelere gelebilmeleri için gayret gösterdik.

Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımlarının altında hep AK Parti’nin imzası bulunuyor. Şayet kadınlarımızın çoğunluğunun desteğini yanımızda tutmayı sürdürürsek, Allah’ın izniyle AK Parti’nin yükselişinin önüne kimse geçemez. Bu lezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım. Ailenin direği anne. Bu annelerimizle birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.

"Gözünün yaşına bakmayacağız"

Son dönemde İstanbul’daki hadiselerde örneklerini gördüğümüz şekilde zihni ve kalbi olarak ülkesiyle milletiyle değerlerimizle bağı kopmuş bir kesimin varlığına üzüntüyle şahit oluyoruz. Oradaki bir kısım genç, ne yazık ki dışarıdan tahriklerle böyle bir oyuna giriyor. Teröre ve şiddete bulaşanların gözünün yaşına bakmayacağız, yargının karşısına çıkaracağız. Sizin orada ne işiniz var. Siz gidin siyaset yapın. Ana muhalefetin başı her gün konuşuyor, diğer dağdan PKK’dan destek alıyor. İYİ Parti ismi iyi ama kendisi maalesef o da bu işin içine karıştı. Buralar bizim ilim yuvalarımız. İlim yuvalarımızı tahrik etmeye, terörize etmeye kimsenin hakkı yok buna da müsaade etmeyiz. Ailelere sesleniyorum, evlatlarınıza sahip çıkın. İnşallah bu sinsi oyunu hep birlikte bozacağız."

Gündem