Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere: Çukur mukur yollar, çer çöp mahalleler, çapçamur sokaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere: Çukur mukur yollar, çer çöp mahalleler, çapçamur sokaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karşımızda kırk yamalı bohça misali oluşturulan ittifak şimdiden tel tel dökülmeye başladı. Türkiye'nin geleceğinde yapısı ve üslubuyla CHP diye bir partiye yer olmadığını görebiliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, millet ittifakıyla ilgili “Karşımızda kırk yamalı bohça misali oluşturulan ittifak şimdiden tel tel dökülmeye başladı" dedi. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

 “Etrafında oluşturulmaya çalışılan illüzyon her geçen gün daha da battığı taciz, tecavüz, hırsızlık batağında sönüp giden CHP artık kendi derdine düşmüştür. Siyasetin cilvesi olarak bu partinin gerçek yüzünü göstermek için kendilerini muhatap alıp cevap vermek durumunda kalabiliyoruz. Yapısı ve üslubuyla CHP diye bir partiye yer olmadığını görebiliyoruz. CHP yıllarca bu ülkenin vatandaşlarının bir bölümü Atatürkçülük, çağdaşlık gibi değerleri kullanarak istismar etmişti. Yaşadığımız bazı hadiseler bu partinin bağnazlıkta sınır tanımadığını yeniden ortaya çıkarıyor.

“Reform gündemine en sıkı biz sarılıyoruz”

İktidarda olmamıza rağmen reform gündemine en sıkı biz sarılıyoruz. Sessiz devrimler olarak nitelendirdiğimiz nice reformlarla ülkemizin çehresini değiştiren parti biziz. Milletimizin beklentisi olan nice düzenlemeyi hayata geçiren de biziz. AB üyelik süreci vesilesiyle hak ve özgürlükleri genişleten düzenlemeleri hayata geçiren biziz. Son birkaç yıldır yaptığımız reformlar dahi birer destandır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ülkemize biz kazandırdı. Yargı reformu strateji belgesi son dönemdeki en önemli hukuk reformuydu.

Sivil anayasa

Cumhur İttifakı olarak anlayış birliği içinde attığımız yeni ve sivil anayasa adımımız herkesi ilgilendiren bir tekliftir. Tüm kesimleri bu sürece yapıcı katkı vermeye davet ediyoruz. Kimseden destek gelmese de biz kendi hazırlığımızı milletin takdire sunacağız. 

CHP, ‘çöp devrini hortlattı”

CHP'nin yönetimindeki büyükşehir ve ilçe yönetimleri yeniden çöp, çukur devrini hortlatmışlardır. Bir de tıkır tıkır çalışıyorsunuz demezler mi... Milletimiz de bunlara cevabını şöyle veriyor: Takur tukur belediyeler, çukur mukur yollar, çer çöp mahalleler, çapçamur sokaklar.. Lafa geldiğinde ülkeyi yönetmeye talip olanlar, daha temel belediye hizmetlerinin altından kalkamıyorlar. Biz bunların gerçek yüzünü Cumhuriyet yürüyüşlerinde, Gezi'de, 15 Temmuz'da gördük. Boğaziçi meselesi başta olmak üzere çıkarlarına dokunduğumuz yerlerde gördük. Marjinal ve çarpık ideolojilerini topluma dayatmaktır.”

Gündem