Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin'in Twitter kavgası: Medya soytarısı olmuşsun

Cüneyt Özdemir ve Levent Gültekin'in Twitter kavgası: Medya soytarısı olmuşsun
Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Halk TV programcısı Levent Gültekin'i Abdullah Gül'ün adaylığı için Halk TV'yi kullanmakla suçladı. Gültekin de Özdemir'e "Medya soytarısı" dedi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile Levent Gültekin sosyal medyada tartıştı. Gültekin, Cüneyt Özdemir'e, "Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun" dedi.

Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Halk TV programcısı Levent Gültekin'i Abdullah Gül'ün adaylığı için Halk TV'yi kullanmakla suçladı. Özdemir, "Halk Tv'nin bir numaralı (ki çok izleniyor harbiden başarılı) programcısı Levent Gültekin, Abdullah Gül'ün adaylığını destekliyor musun soruma, çaktırmadan reklamını mı yapıyorsun?' imalarıma, 'Hayır' bile diyemiyor. Eveliyor, geveliyor... E hayırlı işler kardeşim. Allah kavuştursun.." ifadelerine yer verdi.

Özdemir Twitter'dan bir de anket düzenleyerek takipçilerine, "Levent Gültekin Halk TV'de çaktırmadan Abdullah Gül reklamı mı yapıyor? Halk TV'yi kendince çaktırmadan Abdullah Gül adaylığı için mi kullanıyor?" sorusunu yöneltti.

Levent Gültekin'i soruya etiketleyen Özdemir, "Çekinme sen de oy kullan" dedi.

Gültekin ise paylaşımın altına, şunları yazdı: "Ahlaksızlığını böyle mi örteceksin Cüneyt? Sen hakikaten tam bir medya soytarısı olmuşsun. Tam kendine yakışanı yapıyorsun." diye yazdı. Özdemir, "Vay şimdi de hakaret ha! Yolun açık olsun Şampiyon... "

Cüneyt Özdemir de şöyle dedi: "Şu yazışmalar baktım da haklısın senin gibi uyduruk bir adamla bu kadar zaman kaybetmem benim hatam! Bir tek sen akıllı, alem de bu kadar aptal değil. Umarım bu gece bunu bir kez daha o zeki kafana sokmuşsundur!"

Gündem