Danla Biliç, Beyaz Tv muhabirinin sorusuna tepki gösterdi: 'Bu soruları muhatabına sorun'

Danla Biliç, Beyaz Tv muhabirinin sorusuna tepki gösterdi: 'Bu soruları muhatabına sorun'
Bir mekan çıkışı Beyaz Tv muhabirinin sorusu üzerine Danla Biliç tepki gösterdi. Biliç, ''laf sokacağınız son insan benim bu arada' tepkisini dile getirdikten sonra sosyal medyadan 'bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun' açıklamasında bulundu.

Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Hatay, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan depremlerden 11 il etkilendi.

Depremin 16'ıncı gününde deprem bölgesi olan birçok il de arama kurtarma çalışamlarında sona gelindi.

Yurttaşların ihtiyaçlarını gidermek için yardım kampanyaları devam ederken birçok ünlü isim de bir araya gelerek çalışmalara destek olup kampanya düzenlediler.

Yardım toplayan isimlerden biri olan Danla Biliç dün akşam bir mekan çıkışında Beyaz Tv muhabirinin ''Danla hanım nasılsınız, iyi misiniz... Belli ki iyisiniz bu süreci gayet hızlı atlatıyorsunuz...'' sorusu üzerine ''laf sokmana gerek yoktu, yapabileceğim başka hiçbir şey yok'' açıklamasında bulundu.

Bir proje için yemeğe geldiğini ve Hatay'ın Samandağ ile Defne ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen deprem haberini almasıyla yemeği sonlandırdığını söyleyen Biliç, ''laf sokacağınız son insan benim bu arada'' diyerek uzaklaştı.

Biliç olay hakkında sosyal medyada yaptığı açıklamada; ''Röportajı Beyaz Tv yayınlamadan önce ben yayınlayayım'' diyen Biliç, ''Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonu bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun'' ifadesini kullandı.

(Kısa Dalga)

Gündem