Davutoğlu asansör kazası geçirdi

Davutoğlu asansör kazası geçirdi
Van'da asansörün birinci kattan düşmesi sonucu belinden yaralanan Ahmet Davutoğlu, sağlığının iyi olduğunu söylerken, Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretlerinin ertelendiği duyuruldu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun partisinin Van programı sırasında, bindiği bir asansör yere çakıldı.

Kaza nedneiyle belinde ciddi bir sıkıntı meydana geldiği ifade edilen ve iğnelerle ayakta durduğu belirtilen Davutoğlu, Van Havadis gazetesinden Ayhan Yazlık'a yaptığı değerlendirmede şunları dedi:

"Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz. Radyo ve Televizyon programından somra doktora gittik, iğne falan yapıldı. Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Davutoğlu Van programını tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

Gelecek Partisi'nden açıklama: "Ziyaretleri ertelendi"

Öte yandan Gelecek Partisi'nden de kazaya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, doktorların Davutoğlu'na istirahat verdiği, bu çerçevede bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretlerinin ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.



Gündem