Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu 'özel' görüştü: Gündem cumhurbaşkanı adayı

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu 'özel' görüştü: Gündem cumhurbaşkanı adayı
Gazeteci İsmail Saymaz, bu akşam saat 20.00'de Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nun özel bir görüşme yaptığını ve cumhurbaşkanı adaylığı hakkında konuştuklarını aktardı.

CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan “Millet İttifakı” partilerinin liderleri, 2 Mart Perşembe günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelecek.

İttifak partileri 2 Mart'ta bir kez daha bir araya gelecek. Bu toplantıda, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimdeki ortak aday belirlenecek.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, adayın 2 Mart'taki toplantıda belirleneceği söyledi ancak ne zaman kamuoyuna duyurulacağı konusunda bilgi vermedi.

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında gizli görüşme

Bu toplantı öncesinde, siyasi parti liderleri arasında ikili görüşmeler yürütülürken, Gazeteci İsmail Saymaz, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında gizli bir görüşme yapıldığını kaydetti.

Görüşmenin Kılıçdaroğlu'nun talebi üzerine gerçekleştiğini aktaran Saymaz, gizli görüşmenin Davutoğlu'nun evinde yapıldığını ve yaklaşık 3 saat sürdüğünü söyledi.

Saymaz, "Öğrendiğim kadarıyla görüşmede, Cumhurbaşkanı adaylığı konuşuldu" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem