Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "Hodri meydan, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım"

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "Hodri meydan, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin kendisine "hain" dediğini açıkladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Hodri meydan, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, dün akşam CNNTürk'te yayınlanan Gece Görüşü programında Ali Babacan'ın Abdullah Gül açıklamaları değerlendirildi. Hande Fırat, Abdulkadir Selvi'ye "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Babacan'ın açıklamalarına kırgın mı? Kızgın mı?" sorusunu yöneltti. Selvi de şunları söyledi
"Sayın Cumhurbaşkanı salı günü akşam saatlerinde, saat 19.25 civarında beni aradı. Tabii bu kadar yoğunluğun arasında gazeteciyiz, bir yandan da bir haber de çıkarmak istiyoruz. Ben de alt yazıları görünce, "Sayın Cumhurbaşkanım biz de size teşekkür ediyoruz. Mescid-i Aksa'da İsrail sivilleri hedef alıyor, bombalıyor... Kadınlar, çocuklar ölüyor ama ona siz sahip çıkıyorsunuz. Dünya liderleri ile görüşüyorsunuz." dedim. "Onu tabii ki yapacağım" dedi ama Babacan ve Davutoğlu'nu kastederek, "Bunlar içeride Mescid-i Aksa'larımızı yıkmak istiyorlar" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "İkisine de hain mi diyorsunuz?" sorusunu yönelttim. "Evet hain diyorum" dedi. "Bu ikisi içimizdeki Mescid-i Aksa'ları yıkmak isteyenlere destek oluyorlar" diye belirtti."

"İSTEDİĞİ KANALDA KONUŞALIM"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Erdoğan'ın Selvi üzerinden yaptığı suçlamaya, sosyal medya hesabından yanıt verdi. Davutoğlu "Sayın Erdoğan bir gazeteci üzerinden bizi içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmakla suçladı. Sayın Erdoğan; Biz yıllarca yüz yüze konuştuk, aracıya gerek yok Allah’ın şahit olduklarını kulların da bilmesi için, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım, hodri meydan" dedi.

Gündem