Davutoğlu'ndan Nebati ve Şimşek videosu: 'Bre akılsız adam...'

Davutoğlu'ndan Nebati ve Şimşek videosu: 'Bre akılsız adam...'
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından bir video paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine, daha önce de bakanlık ve ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığı yapan Mehmet Şimşek atanmıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Nureddin Nebati yerine atanan Mehmet Şimşek ile ilgili Twitter üzerinden bir video yayımladı. Davutoğlu videoyu "Bre akılsız adam... Onurlu insan oradan kalkar, çeker gider. Hiçbir şeyden utanmıyorlar" notuyla paylaştı.

'2016'da bıraktığımız ekonomiyi berbat ettiniz, senin aklın duyup dedi. Aslında aklın yok dedi'

Davutoğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Yani ne demek biliyor musunuz? Döndü yanındaki adama dedi ki, bir de akılsız adam. Yıllarca Türkiye'yi akıl dışı politikalarla yönettiğini, sen ve senin Cumhurbaşkanı ama bunların kafası basmaz. 2016'da bıraktığımız ekonomiyi berbat ettiniz, senin aklın duyup dedi. Aslında aklın yok dedi. Yani onurlu insan oradan kalkar çeker gider. Hiçbir şeyden utanmıyorlar ya? Hiçbir şeyden utanmıyor. Sen kimsin ya, beni İngiliz vatandaşı maliyeciyle karşılaştıracaksın? Beğen o seçim meydanlarında Nureddin Nebati o İngiliz vatandaşı dediği sayın Mehmet Şimşek'e görevi devretti. İngiliz ajanlarıyla neredeyse suçladı. Başka birine bakanlığı devrederken. Oh çekiyorsa. İşte gerçek siyasi, utanmazlık budur. Bunlarda utanma kalmamış, ar kalmamış, haya kalmamış, siyasi ahlak hiç kalmamış."

Politika