Davutoğlu'ndan Nebati'ye: O beyin sende yok

Davutoğlu'ndan Nebati'ye: O beyin sende yok
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Bakan Nebati'ye, "Ekonomiyi yönetmek için senin gözüne ihtiyaç yok beyne ihtiyaç var, o beyin de sende yok" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve kanaat önderleriyle dün gece bir araya geldi.

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen buluşmada konuşan Davutoğlu, iktidarın Türkiye'ye vaat edeceği hiçbir şey olmadığını söyledi. Davutoğlu şöyle konuştu:

"Enflasyonu hiperenflasyon yapmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Bu arkadaş dedi ki ‘Gözümüze bakın, ışıltı sonra yüreğimize bakın’ Allah aşkına ekonomiyi yönetmek için senin gözüne ihtiyaç yok beyne ihtiyaç var, o beyin de sende yok. O beyin sende yok. Gözüne, yüreğine niye bakayım, yüreğine Allah-u Teâlâ bakacak zaten, ben senin beynine bakarım. Nas, faiz yasağını getirmekle birlikte ‘emaneti ehline veriniz’ diyor, Hazine ve Maliye Bakanı’nın bir gün dahi hazine tecrübesi, maliye tecrübesi yok. Bir araba ustasının çırağı neyse araba işinde bu çırak işleminden bile geçmemiş.” (ANKA)

Politika