Deli Çavuş üzerinden Sedat Peker yanıtı: Türkiye'ye getirmek mümkün de sonrasında altından kalkmak mümkün mü?

Deli Çavuş üzerinden Sedat Peker yanıtı: Türkiye'ye getirmek mümkün de sonrasında altından kalkmak mümkün mü?
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti sonrası Sedat Peker'in Türkiye'ye getirileceği iddiasına Deli Çavuş hesabından yanıt verildi: "Sedat Peker'i Türkiye'ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?"

Organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in sosyal medya hesabındaki hareketliliğin ardından, 'yan hesabı' diye anılan Deli Çavuş adlı twitter adresinden de dikkat çeken paylaşımlar yapıldı.

Bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) “sosyal medya kısıtlaması” getirdiği Sedat Peker, dün akşam saatlerinde kendisine yönelik bazı gönderileri beğenerek hesabında paylaştı. Peker’in retweet ettiği paylaşımlardan biri de “Bu kez gümbür gümbür geliyor bence” yorumu oldu. Peker'in üst üste paylaşımları ve ‘basın danışmanı’ olduğu iddia edilen Emre Olur "Tik tak, tik tak…" ifadelerini kullanarak yeni paylaşımların geleceğini ima etti.

'ERDOĞAN'IN S.ARABİSTAN ZİYARETİ SONRASI PAKETLENECEK'

Peker tarafından yönetildiği belirtilen Deli Çavuş hesabından bugün yapılan bir paylaşımda Türkiye'ye getirileceği iddialarını yanıtlayan Sedat Peker, "Troller hükümetin Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili Sedat Peker’in paketlenip Türkiye’ye getirilmesi görüşmelerin bir ayağını oluşturuyor demişler. Sedat Peker'i Türkiye'ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?" ifadelerini kullandı.

cavus.jpg

'SEÇİMDEN SONRA KENDİSİ GELİR HERHALDE'

Peker'in bugün ayrıca bir kullanıcıya ait "Bence seçimden sonra zaten Sedat PEKER kendisi gelir herhalde…. Verdiği Sözler Var Çünkü" paylaşımını retweetlemesi de dikkat çekti.

Sedat Peker 3 Temmuz 2021'den sonra video yayınlayamadı. Peker, 24 Kasım’dan bu yana herhangi bir paylaşım da yapamadı. (Kısa Dalga)

Gündem