DEM Parti'den Özgür Özel görüşmesi yorumu: DEM Parti'nin kritik rolünün farkında

DEM Parti'den Özgür Özel görüşmesi yorumu: DEM Parti'nin kritik rolünün farkında
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in DEM Parti ziyareti 'alışılagelen görüşmeleri aşan bir görüşme' olarak değerlendirilirken "CHP, yerel seçimlerde DEM Parti'nin kritik rolünün farkında" yorumu yapıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün DEM Parti’yi ziyaret etti. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile bir araya gelen Özel’e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek ve Gül Çiftçi eşlik etti.

Görüşmeye dair ArtıGerçek'ten Seda Taşkın'a değerlendirmelerde bulunan DEM Partili bir yetkili ziyareti, 'CHP’nin bugüne kadar alışılagelen görüşmeleri aşan bir görüşme' olarak nitelendirdi.

Özgür Özel: Yerel seçim gündemine dair her tartışmaya açığız

Görüşmede Özel'in yerel seçim gündemine ilişkin her türlü tartışmaya açık olduklarını söylediği aktarıldı. İşbirliği konusunun gündeme gelip gelmediği sorulan DEM Partili yetkili, toplantıda açık bir işbirliği teklifinde bulunulmadığını belirterek, “Öncelikle bizim kendi içimizde tartışmamız gerekiyor. Genel seçimlerden bugüne kadar yürüttüğümüz tartışmalar var” dedi.

CHP, yerel seçimlerde DEM Parti'nin kritik rolünün farkında

Görüşmede genel seçim sürecine ilişkin de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. DEM Parti tarafı geçmişte yaşanan süreçte partilerine yönelik ciddi eleştirilerin olduğunu söyledi. Özel ise bunun farkında olduklarını söyledi. DEM Partili yetkili, partilerinin yerel seçimdeki kritik rolünün CHP'lilerin de farkında olduğunu belirtti. Her iki parti de görüşmenin içeriğini MYK ve PM toplantılarına taşıyacak.(Kısa Dalga)

Gündem